Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bouwdisplays | April 21, 2024

Scroll to top

Top

Nieuw Shop-in-Shop concept Villeroy & Boch - Bouwdisplays

Nieuw Shop-in-Shop concept Villeroy & Boch

Als Duitse tegelfabrikant streeft Villeroy & Boch naar een optimale presentatie van zijn tegels in een moderne showroom. Hiervoor werd een nieuw shop-in-shop concept bedacht en ontwikkeld met grote stalen tegelboxen.  In deze boxen kan je de V&B tegels op een grote oppervlakte tonen en is het bovendien ook mogelijk om een ladekast, een schuifkast of wanden met losse tegels te integreren.

Het concept bestaat in totaal uit 6 tegelboxen die onderling met elkaar kunnen worden gecombineerd. De eyecatcher van dit concept is de multimedia module “Beeconnect”, de digitale oplossing van Dermul. Met dit digitale systeem is het mogelijk om van elke V&B-tegel snel en gemakkelijk sfeerfoto’s te tonen, alsook extra informatie weer te geven.

Het nieuwe concept werd begin maart voor het eerst voorgesteld aan V&B klanten op de ISH-beurs in Frankfurt. Deze moderne weergave van zowel tegels als sanitair werd alvast goed onthaald. Het doel is om dit concept in heel Europa voort te zetten in showrooms van V&B klanten.